Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vovi Prod Prest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Piscine la nivelul solului
1585 €
Brand
Dreptunghiulare,rotunde, ovale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Piscine la nivelul solului = piscine cu luciu de apa.

Livram si montam o gama larga de piscine la nivelul solului, de la piscine pentru initiere sau familiale pana la piscine profesionale, olimpice sau pentru parcuri acvatice.

Alegeti unul din modelele cu dimensiuni standard sau comandati piscina Dvs. personalizata. Va oferim consumabile pentru intretinere si accesorii, inclusiv acoperiri pentru piscine si alte materiale pentru finisaje si amenajari.

Piscinele dreptunghiulare au adancimea apei de 1,2m sau 1,5 m pentru modelele standard. Dimensiunile standard pentru luciul se apa foarte variate, de la 2,5 x 5 m la 6 x 14 m permit fiecarui utilizator alegerea variantei potrivite. Preturile incep de la 3995 euro.

Piscinele rotunde au adancimea apei de la 90 cm la 1,5m si diametrul de la 2m la 11 m. Preturile incep de la 1585 euro.
Piscinele ovale au adancimea apei de 1,2m sau 1,5 m pentru modelele standard. Dimensiunile standard pentru luciul se apa foarte variate, de la 3 x 5 m la 5,5 x 11 m permit fiecarui utilizator alegerea variantei potrivite. Preturile incep de la 2309 euro pentru piscina 3x5x1,2m complet echipata.

Piscinele in forma de opt au adancimea apei de 1,2m sau 1,5 m pentru modelele standard. Dimensiunile standard pentru luciul de apa foarte variate, de la 3,2 x 5,25 m la 5 x 8,55 m permit fiecarui utilizator alegerea variantei potrivite. Preturile incep de la 1995 euro.

Pentru instalarea piscinelor cu luciu de apa-ingropate sau semiingropate sunt necesare lucrari de amenajare a terenului, pentru bazinul propriu-zis si pentru caminul tehnic.

Sunt durabile si usor de intretinut.

Toate piscinele sunt prevazute cu set complet de accesorii si sisteme de filtrare de calitate superioara pentru apa intotdeauna limpede, ce nu necesita schimbarea periodica.
Din Gura in Gura