Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vovi Prod Prest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Piscine supraterane
429 €
Brand
Piscine din liner-structura metal
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Livram si montam o gama larga de piscine supraterane, de la piscine pentru copii sau familiale pana la piscine profesionale, olimpice sau pentru parcuri acvatice.

Alegeti unul din modelele cu dimensiuni standard sau comandati piscina Dvs personalizata.

Va oferim consumabile pentru intretinere si accesorii, inclusiv acoperiri pentru piscine si alte materiale pentru finisaje si amenajari.

Piscinele dreptunghiulare au adancimea apei de la 60 cm pentru modelele pentru copii, pana la 1,5 metri pentru piscinele standard varf de gama.

Dimensiunile standard foarte variate, de la 2 x 4 m la 6,6 x 12,7 m permit fiecarui utilizator alegerea variantei potrivite. Preturi incepand cu 429 euro pentru piscinele fara structura metalica, respectiv incepand cu 600 euro pentru piscinele cu structura metalica.

Piscinele rotunde au adancimea apei de la 85 cm la 1,2m si diametrul de la 2m la 10 m. Preturi incepand cu 400 euro/bucata.

Piscinele ovale au dimensiuni de la 5x3m la 7x 3,5m si adancime de 1,2 sau 1,5 m.

Piscinele cu forma cifrei 8 au dimensiuni de la 5,25 x 3,2 m la 8,55 x 5 m si adancime de 1,2m sau 1,5m.

Piscinele supraterane necesita un minim de amenajare a terenului pentru montare si pot fi pregatite pentru iarna fara a goli apa, sau pot fi golite si stranse pentru stocare intr-un volum mic de spatiu. Sunt durabile si usor de intretinut.

Garantia producatorului este de pana la 10 ani pentru bazinul din liner.

Toate piscinele sunt prevazute cu set complet de accesorii (inclusiv scara) si sisteme de filtrare fiabile, de calitate superioara pentru apa intotdeauna limpede, ce nu necesita schimbarea periodica.

Minipiscina pentru hidromasaj este prevazuta cu 9 duze reglabile independente si cu sistem de incalzire si mentinerea apei la temperatura dorita.

Cu diametrul exterior de 2,1    metri si inaltimea de 70 cm, poate fi amplasata atat la interior cat si la exterior si poate fi mutata cu un minim de efort.
Din Gura in Gura